Massop Inspecties BV is overal in Nederland actief en de opdrachten die we uitvoeren zijn heel divers. Hieronder ziet u een fotoimpressie. Ook het inwinnen en beoordelen van HD videobeelden behoort tot onze expertise. U leest daar meer over bij Diensten.  Benieuwd naar de mogelijkheden van deze inspectie? Neem vrijblijvend contact op.

Eerste project onder de naam Massop Inspecties. In deze prachtige omgeving ben ik bezig met een globale visuele weginspectie. Doel van deze inspectie is zorgen dat de kwaliteit van het wegennet op gewenste niveau blijft.

Het examen visueel inspecteur wegen van het CROW voor toekomstige weginspecteurs. Aan Massop Inspecties de eer om  referentie inspectie uit te voeren op de examenvakken. De schadebeelden worden op detailniveau ingemeten. Voor mij ook weer een moment om de kwaliteit te waarborgen. Dankbaar en trots met deze opdracht.

Daar loop je dan, door de Westerscheldetunnel... 
De oostbuis van de Westerscheldetunnel was afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden.

In opdracht van Sweco heb ik de kwaliteit van het asfalt vast kunnen leggen. Voelt toch apart om te voet door de tunnel te lopen.

 

Beeldkwaliteit Inspectie uitgevoerd op luchthaven Schiphol. De elementen op het Schiphol areaal beoordeeld volgens de richtlijnen van CROW 323.

Mooi project om uit te voeren met prachtig zicht op het vliegverkeer rondom de luchthaven. 

Weginspectie Bergen op Zoom. De smalle straatjes, oude pleintjes en monumenten vertellen hier het verhaal van een rijk en bewogen verleden, dat al meer dan achthonderd jaar terug gaat. De goed onderhouden straatjes  benadrukken het fraaie stadsbeeld.